162 Hours Later

I set myself the task of producing a concise, three panel comic this week – instead the slightly more longwinded, meandering ones I often do. This is the result…

Formula - Complete

Advertisements

12 thoughts on “162 Hours Later

  1. That’s exactly 6.75 days. Which is 6 days & 18 hours. 6+6+6=18 . If I was religious, I might be freaked out, but I’m not & so I’m not. 4 sixes anyway, so not quite the devil’s num… wait. 4*6=24 & 2+4=6!!! Hail Satan! & Yay math!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s